torsdag 26 juni 2008

Samma som igår

Idag blev det ett likadant par som igår. Det kändes liksom rätt i morse, sköna som dom var. Det är också lite speciellt att ta fram ett par nya strumpbyxor ur förpackningen, sträcka ut dom och trä på ett ben i taget över nyrakade ben. Nyrakade? Nåja, men tillräckligt rakade i alla fall. Men rakade ben är ett krav för mig, för håriga ben under strumpbyxor är varken skönt eller snyggt. Såg förresten en kvinna som väntade på bussen i våras. Hon hade mörka håriga ben typ som en machokille på en badstrand, under sina tunna beiga nylonstrumpor. Det såg riktigt otrevligt ut. Hade hon ingen självkänsla alls människan?
Tvätten gick förresten bra. Strumpbyxorna torkade snabbt och jag kunde i morse rulla ihop dom och lägga dom i lådan. Det riktiga testet kopmmer väl när jag tar på dom nästa gång, och ser om ett par strumpbyxor för 3:30 kr håller passformen efter en tvätt.
Nu kommer jag att ta sommarlov från bloggen ett tag. Sommaren är ju tyvärr inga strumpbyxtider direkt. Det går oftast att att ha strumpbyxor juni månad ut, men under juli och början av augusti brukar det vara för varmt :-( Men det kommer ju en höst. Strumpbyxans favoritårstid...

onsdag 25 juni 2008

En vanlig vardag

En vanlig vardag, som idag, brukar jag inte ha fina dyra strumpbyxor som kan tyckas av mina tidigare inlägg. Det blir lite för dyrt i längden eftersom strumpbyxor har en tendens att gå sönder lite titt som tätt :-(
Så idag, som många andra vardagar, har jag ett par beiga 20 den i crepenylon. Dom jag har nu är ljusbeiga i färgen och jag köpte dom i tre-pack på Coop förra veckan på rea. 10 kr för tre par strumpbyxor! Jag tänkte att jag var tvungen att pröva om det går att få någon kvalitet för 3:30. Nylonet sitter skönt runt benen och till min stora förvåning så sitter dom riktigt bra både i grenen och runt baken. Resåren i midjan gör också ett bra jobb för dom hasar inte alls ner på det sätt som en hel del billiga strumpbyxor gör. Har en hel del dålig erfarenhet av det. Får väl se i kväll när jag tar av dom hur mycket dom töjts ut och om dom går att använda igen efter en tvätt. Jag måste också tillägga att hittills har ingen maska gått (som jag sett i alla fall) och dom får benen snygga. Återkommer med en slutlig kvalitetsbedömning efter tvätten.

tisdag 24 juni 2008

Solbruna


Idag var det lite kyligare ute på morgonen. Om man nu kan kalla 13 grader för kyligt. Men i alla fall inte för varmt för ett par sköna strumbyxor. Det blev ett par 20 den solbruna. Dom har legat i lådan ett tag så jag kommer inte ihåg var jag köpte dom. Jag skulle tro att det är Åhlens eller möjligen H&M. Spelar ingen roll, så länge dom sitter bra och är sköna.
Såg igår att en av mina tvättpåsar gått sönder. Måste alltså få tag i ny. Den var riktigt bra för den hade riktigt små hål och passar därför bra även för bh. Hoppas jag kan hitta någon likadan. Den har varit jättebra. Tvättar alltid mina strumpbyxor i tvättpåse, och givetvis aldrig i tumlare. Brukar också undvika allt för hård centrifugering. Jag tror jag får återkomma med lite mer tvättips framöver.

måndag 23 juni 2008

Midsommar




Så har det varit midsommar och valet melland vilka strumpbyxor jag skulle ha var inte helt lätt. Först hade jag tänkt mig Lindex 10 den som jag köpt eftersom det nu är sommar. Men det blev i alla fall 15 den blanka i solbrun färg. Bonuseffekten var att det blev lite solbänna på benen. Jag var först lite orolig att det skulle bli lite för varmt, men det var lite mulet på morgonen. Framåt kvällen blev det dock ett perfekt val. Inte nog med att dom var fina dom satt också perfekt över ett par nyrakade ben. Även grenpassformen var suverän. Tack Lindex!




torsdag 19 juni 2008

Dagens strumpbyxor

Idag har jag ett par favoriter. Det är Lindex Shine 15 den i ljus beige färg. En del tycker kanske att det är lite varmt så här nära midsommar med strumpbyxor, men fakum är att det idag inte varit allt för varmt. Annars är ju sommaren en dålig tid för oss som älskar strumpbyxor. Inte för att jag har något emot sommaren, men då är det svårt att njuta av ett par sköna strumpbyxor.

Ska förresten iväg till lindex i eftermiddag och se om jag får tag i några Almost invicble. Dessa supertunna 10 den strumpbyxor är jättebra till sommaren, och om det är varmt på midsommarafton så tar jag dom. Är det kallare så blir det väl Lindex Shine. Fina ben ska det va...

Nystartad blogg!

Här är det första blogginlägget i min blogg om strumpbyxor.- framför allt nylonstrumpbyxor.Jag har blivvit så trött på alla fåniga inlägg på debattsajter, typ passagen, med oseriösa inlägg om strumpbyxor. Därför har jag kommit fram till att starta en egen blogg. Den kommer succesivt att byggas upp med egna, och kanske andras, erfarenheter av strumpbyxor. Tanken är att det ska kunna finnas tips och länkar till andra bra bloggar och sajter. Bloggen är till för alla, oavsett kön, som tyckor om att bära detta underbara plagg som strumpbyxor är.