torsdag 28 maj 2009

Äntligen favoriter


Idag var en alldeles underbar dag. Har länge haft slut på mina favoriter Lindex 15 den semi shine. I förrgår var jag och shoppade loss på några par i flera färger dessutom. Favoriten är väl ändå färgen Camel som jag använt idag (köpte tre par). Men köpte även två par solbruna och ett par almost black. Lindex semi shine sitter perfekt på mig och är bekväm på alla sätt. Tunn så att det känns naket men ändå med bibehållen strumpbyxkänsla. Dessutom är dom tåliga - förutsatt att dom tas på försiktigt och på rätt sätt samt att dom tvättas rätt. (Brukar handtvätta denna strumpbyxa för längre hållbarhet) Kan inte nog berömma denna härliga strumpbyxa. Tack Lindex! I morgon blir det ännu ett par, men då tar jag nog ett par solbruna. Har en fin kjol som passar. Det ska ju se lite somrigt ut så här års, eller hur? Och just den här strumpbyxan ger ju dessutom ett intryck hos betraktaren huruvida bäraren har eller inte har strumpbyxor. Lite kul tycker jag.

Bilden är från Lindex Shop online

tisdag 19 maj 2009

Annan anledning?

Har tittat efter på bloggens enkät under "annan anledning" till att bära strumpbyxor. Det är väl inte direkt många svar, men rätt intressant att spekulera i vad det kan vara. Jag tycker nog att jag kommit på allt inom de andra frågorna. Ni som satt kryss i "annan anledning" får gärna berätta vad det är som gör att just detta får er att använda strumpbyxor. Själv tycker jag att det är mest praktiskt och skönt, men alla är väl inte som jag.

måndag 4 maj 2009

Spaning

Jag kan inte låta bli att titta mig omkring när jag är ute och går och då kika på vad kvinnor på stan har på benen. Jag kan konstatera att det är mycket populärt med tights istället för strumpbyxor och har varit så ett bra tag nu i det kvinnliga modet. Idag såg jag en medelålders kvinna som hade kjol, tunna svarta tights (ca 20 den) på sig som slutade lite ovanför anklarna. Till det hade hon fina pumps. Varför inte ha strumpbyxor när hon ändå hade så fin i övrigt? Ja, jag vet inte? Det som kan få mig än mer förundrad är dom som har både tights och sedan drar på ett par strumpor. Lite tjockare tights och sedan nylonstrumpor under. Jag tycker att det ser väldigt konstigt ut i alla fall, och kan då inte förstå motviljan mot att använde strumpbyxor - världens skönaste och praktiska plagg till en bekväm kjol. Bara ben, men ändå klädd och dessutom slippa frysa (om det inte är för kallt förstås).

För den som undrar så har jag själv idag haft ett par 20 den mellanbeiga strumpbyxor med lite lycra, så dom blänkte så där precis lagom över dom nyrakade benen. Tights vet jag faktiskt inte när jag hade senast.