måndag 19 oktober 2009

Lite vild och galen?


Var och shoppade idag och kunde naturligtvis inte låta bli att sticka in på TWILFIT som har strumpdagar med tag tre betala för två. Köpte bla ett par Soft and Silky lila. Himla fina! Kände och klämde på dom när jag kom hem och tänker nog ha dom i morgon. Får se vad jag ska ha till bara. Svart funkar ju alltid, men det kan ju vara lite trist. Får rota lite i garderoben i morgon bitti när jag sovit på saken. Kan ju hända att jag drömmer om någon trevlig kombination - vem vet???

99 kr tycker jag inte var så farligt med tanke på att jag fick ett halvt par till på köpet så att säga (eftersom jag valde två par till). Men vad det var berättar jag en annan gång...

lördag 17 oktober 2009

På fest!

I fredags var jag på fest och våndades en del innan för jag visste inte vilka strumpbyxor jag skulle välja. Nästan alla har ju svarta, helst heltäckande, numera så det ville jag inte ha. Hittade i alla fall ett par nya sandfärgade 15 den från Åhlens i byrålådan. Jättesköna med suverän passform. Både över baken och i grenen. Satt uppe hela kvällen. För det finns ju inget värre än ett par strumpbyxor som hasar ner så man får springa på toaletten stup i kvarten och dra upp dom.
Strumpbyxorna var tåförstärkta med en mindre förstärkning i grenen. Dom höll hela kvällen så jag kan ha dom igen :-)
En kompis till mig hade sönder sina svarta strumpbyxor redan när vi kom dit. En stor reva bak på vaden. Hennes kille tråkade henne på ett dumt sätt tycker jag. Snacka om att hon var olycklig. Som tur var fick hon ett par nya av hon som hade festen.

Festen var trevlig och Åhlens hjälpte till med mina strumpbyxor. Lite kallt när vi skulle gå hem bara, men sånt får man ta. Ska man vara fin får man...