söndag 16 oktober 2011

Kallt ute

I morse var det faktiskt riktigt kallt ute. Så det blev att plocka fram de lite tjockare strumpbyxorna. H&M 60 den heltäckande svarta blev valet. De blev ju testvinnare i Testfaktas strumpbyxtest för lite tjockare strumpbyxor förra året (se länkar nedan) Med stövlar till blir det riktigt fint. Verkar dessutom vara helt inne även denna höst då det är en populär kombination av kläder på stan.

Det vore roligt om ni läsare berättade vad ni använder för strumpbyxor när det är lite kallt ute. Tips är alltid bra att få.

fredag 14 oktober 2011

Ett par häftiga strumpbyxor

Jag hittade ett par läckra strumpbyxor i en s.k. fyndlåda häromdagen. De har en rätt stor spets upptill vilket gör att de se ut som styaups men är faktiskt strumpbyxor som går ända upp. Läckert till en kort kjol eller som nu en längre jumper. Tyckte också dom även var lite fina med mönstret. Inte heller helt fel att de dessutom var sköna. Får se hur länge dom håller. Men för 20 kr så kan det väl knappast bli fel om de så bara håller en kväll. Har precis kommit hem efter en liten träff med några bekanta på stan och de verkar fortfarande vara hela :-) Tyvärr fanns det bara ett par kvar i "fyndlådan".
Såg att antalet som hittat hit till min blogg nu höverstigit 70.000!!! Jättekul! Det verkar även som många nya hittat hit. Får se när 100.000-spärren sprängs...