torsdag 16 februari 2012

Test av billiga strumpbyxor

Ja, så var det där med JYSK-strumpbyxorna. (20 den beige/svart helt i polyamid) Det märktes redan vid påtagningen att passformen inte skulle bli så bra. Rätt så sladdriga alltså. Men de satt ändå rätt hyggligt uppe så resåren i grenen var ok. Men efter första tvätten kunde jag konstatera att det knappt gick att ha dom längre. Dom tappade passformen direkt och blev ännu sladdrugare. Det andra paret gick förresten sönder redan när jag tog på dom. Så det blir knappast något bra betyg för JYSK-strumpbyxan. Men om man vill ha ett par riktigt billiga bara en dag så funkar det ju. Men vem vill ha det :-) Idag tog jag istället ett par av mina 20 den (ljusbeiga idag) favoritstrumpbyxor från Lindex. Sitter MYCKET bätre!

Kikade till mätaren och såg att antalet besökare passerat 90.000 Kul! Snart blir det väl sexsiffrigt. Får väl planera något speciellt till det jubileet.

måndag 13 februari 2012

Billiga strumpbyxor

I en hel del tester så får billiga strumpbyxor oftas väldigt bra för att de är prisvärda. Och det är ju klart att ett par strumpbyxor för 240kr från YSL är inte 24 gånger hållbarare än ett par 10 kronors från t.ex. Coop. Men jag har ju provat tidigare (se äldre inlägg) och tänkt länge att jag skulle testa någon gång till. Inte för att jag köper ett par märkesstrumpbyxor nu heller, skulle aldrig falla mig in, men att prova ett par riktigt billiga alltså. Så idag när jag var på jakt efter en ny huvudkudde så var jag in på sängaffären JYSK, och döm om min förvåning att jag upptäckte att dom sålde strumpbyxor. 20 den helt i polyamid. Kändes väl inte som det var toppenkvalitet men två par för 20kr kan det väl vara värt i ett litet test. Fanns i både svart och beige. Vips åkte ett paket beiga ner i handlakorgen för att se vad dom går för. Tänker testa i veckan.

onsdag 8 februari 2012

Blanka eller matta?

Nu under vintern har jag gjort en helt ovetenskaplig undersökning när det nu varit väldigt kallt en längre tid. Jag har fått för mig att ett par matta strumpbyxor är varmare (eller mindre kalla) än ett par glansiga i samma denier. Jag ska fortsätta att pröva lite olika för att se om min teori stämmer.
För övrigt så har jag i vinter investerat i en täckkjol. Helt suveränt plagg om man vill ha kjolen kvar på vintern och behålla värmen. För handen på hjärtat. Med bara tunna nylonstrumpbyxor blir det svinkallt om knäna.