fredag 20 april 2012

Sexsiffrigt!

Oj! Att få 100.000 påseenden på bloggen hade jag aldrig väntat när jag började. Jag får köpa mig ett par nya fina strumpbyxor som en liten jubileumspresent. Det vore kul on du som läser min blogg kan lämna förslag på vad jag ska köpa. Om det är ett lite udda märke så hänvisa gärna till inköpsställe. Tack alla ni läsare som gör min blogg möjlig. Utan er är det ju ingen idé att skriva. Dagens strumpbyxor är ett par svarta 60 den från H&M. Det har ju blivit kallt igen. Längtar till värmen och lite tunnare strumpbyxor på benen igen.

tisdag 17 april 2012

Vårfärger!

För ett bra tag sedan förutspådde jag att den svarta strumpbyxtrenden skulle ta slut. Men jag hade fel. Nu tycks i alla fall fler färger vara på gång på benen på stan. Först och främst är det svarta i alla olika mönster men jag har sett röda, oranga och lila. Hoppa ni kommer fram med fina strumpbyxor så vi tjejjer kan visa upp lite läcketheter.

måndag 9 april 2012

Blåst på solen och tunnare strumpor

När man trodde att våren var kommen på allvar så hade jag investerat i lite nya par tunnare 15den strumpbyxor på Lindex. Suveräna för att i det vackra solvädret fortsatt kunna njuta av strumpbyxor längs benen. Dessutom är ju benen lie bleka så här års och ett par tunna strumpbyxor fixar ju det på ett enkelt och bekvämt sätt. Men ack! Det verkar ju ha blivit vinter igen så de tjockare strumpbyxorna fick komma fram ett tag till. Idag, annandag påsk var det i alla fall lite dräglit så det blev i alla fall ett par klassiska 20 den. Får se vad den kommande jobbveckan medför för väder. Hoppa kunna ha de nyinköpta 15den Lindex-strumpbyxorna i veckan.

söndag 1 april 2012

Vardagens strumpbyxbekymmer

Ja, det är faktiskt sällan som jag har sönder mina strumpbyxor. En hel del kvinnor klagar på att strumpbyxor bara går sönder men jag vet inte vad jag gör som andra tydligen misslyckas med för de tycks hålla väldigt bra. Även i tunnare denier. Men i helgen har jag nog satt personligt rekord. Det började med när jag kom hem från jobbet i fredags och grannens katt var så glad när hon såg mig på gården så hon hoppade upp och tog emot sig med klorna mot mina ben! Och där rök dom strumpbyxorna. Turligt nog var dom ett par billiga (ett par av LaMote strumpbyxorna jag tidigare bloggat om). I lördags skulle jag och sambon iväg och titta på en ny soffa. Så kjol och strumpbyxor blev klädvalet. När jag skulle ta på mig strumpbyxorna så gick dom sönder direkt när jag (försiktigt som alltid) drog ner handen genom strumpbenet. Fram med nästa par. Satte på dom och när jag skulle dra på mig kjolen upptäckte jag - en reva! [Svordom]
I dag var det dags igen. Fastnade med benet mot en kant på ett soffbord hemma och där gick dom strumpbyxorna. Fyra par på tre dagar. Inte illa...