måndag 18 oktober 2010

Ta ett steg...

Nu har jag åter fått så många mail från killar/män som undrar om jag tycker att det är ok att de har strumpbyxor så jag tycker att det är kanske dags att ta upp det på bloggen igen.
Jag vet att det är många killar/män som både läser och kommenterar på min blogg och personligen har jag inga problem alls med att ni har strumpbyxor - tvärtom. Om fler i samhället har strumpbyxor (oavsett kön, hudfärg, religon eller politisk åsikt) så blir nog strumpbyxor både billigare och mer lättillgängliga för alla. Jag tror nog också att om män skulle våga bära strumpbyxor offentligt, t.ex. under shorts eller långbyxor (så att strumpan syns) så skulle det bli mindre sensuellt uppseendeväckande när kvinnor bär dom. Det är bra för jämlikheten. Tyvärr finns det normer i samhället som säger att killar/män inte kan ha strumpbyxor för att det är ett kvinnoplagg. Med det resonemanget borde det finnas mansplagg också. Men även de mest manliga plaggen, t.ex. slipsar, bärs ju av kvinnor i t.ex. många uniformsyrken. Knepigt att det ska finnas kvinnliga och manliga kläder egentligen...
Nu uppmanar jag därför alla män, och kvinnor, som tycker det är ok att killar/män bär strumpbyxor att inte bara skriva på bloggen och berätta, utan även prata om det i samhället. Dessutom måste killar/män våga visa sig i detta underbara plagg för att det ska få spridning. Och tjejjer/kvinnor måste uppmuntra för jämlikhetens skull. För jag tror nog att många killar/män vill men inte vågar med rädsla för vad andra ska tycka. Var därför modiga och "Tag ett steg med strumpbyxor..."

söndag 17 oktober 2010

Skönt och vackert

Sköna och vackra strumpbyxor får man aldrig nog av, och intresset för strumpbyxor tycks sprida sig. Visst vet väl alla vad strumpbyxor är, men om man känner till lite mer om kvalitet och vilka finesser (olika sömnad & hold in etc) som finns så är ju chanser att hitta rätt strumpbyxa större. Mina väninnor på jobbet har sedan ett tag frågat mig om all sköns tips och smakråd när det gäller strumpbyxor. Det är kul att kunna hjälpa till. Jag träffade en arbetskamrat på ett köpcentrum i helgen, som bad mig följa med och välja. När hon valde mellan några olika så kom vi fram till att huvudsaken är att det ska vara skönt och vackert på samma gång. Och det är det ju oftast.

lördag 9 oktober 2010

Köp Online!


Strumpbyxoronline är en riktigt bra sida med massor av strumpbyxor i härliga färger. Här är ett Eldorado och ett måste för varje strumpbyxälskare. Tunna, tjocka, svarta, beiga, röda, prickiga - ja ALLT finns på en sida. Så vad har du i butiken att göra egentligen? Få dom hemskickade istället... Nu låter jag som värsta reklammakaren, men jag har faktiskt inte en spänn i arvode. Kanske får efter det här... :-)
Hur som haver så har ju hösten satt in på allvar, och strumpbyxans glansdagar är här. Jag har börjat se mer och mer av mönstrade svarta strumpbyxor på benen nu, och det kanske är en trend. Det är tunna svarta med svarat pickar, randiga, vackert mönstrade. Själv har jag inte riktigt fastnad i det än, för efter en tid med svarta (utan mönster) har jag nu återgått till den beiga världen. Nu har jag kommit hem från en fest och till den svarta kjolen, ljust rosa blusen har jag ett par terracottafärgade blanka och 17 den tunna från DIM. Sitter så skönt i grenen att dom inte märks. Toppenstrumpbyxor helt enkelt. Måste ha fler :-)