torsdag 16 februari 2012

Test av billiga strumpbyxor

Ja, så var det där med JYSK-strumpbyxorna. (20 den beige/svart helt i polyamid) Det märktes redan vid påtagningen att passformen inte skulle bli så bra. Rätt så sladdriga alltså. Men de satt ändå rätt hyggligt uppe så resåren i grenen var ok. Men efter första tvätten kunde jag konstatera att det knappt gick att ha dom längre. Dom tappade passformen direkt och blev ännu sladdrugare. Det andra paret gick förresten sönder redan när jag tog på dom. Så det blir knappast något bra betyg för JYSK-strumpbyxan. Men om man vill ha ett par riktigt billiga bara en dag så funkar det ju. Men vem vill ha det :-) Idag tog jag istället ett par av mina 20 den (ljusbeiga idag) favoritstrumpbyxor från Lindex. Sitter MYCKET bätre!

Kikade till mätaren och såg att antalet besökare passerat 90.000 Kul! Snart blir det väl sexsiffrigt. Får väl planera något speciellt till det jubileet.

13 kommentarer:

Strømpebukser sa...

Man får som regel hva man betaler for. Har selv kjøp strømpebukser som er midt på treet i pris, som kan holde lenge, men også kommet over de som rakner med en gang:o)
De svindyre holder nok litt lengre, men har funnet min favoritt, holder lenge og har en bra passform selv etter flere vask;-)

Anonym sa...

Billigast på Vingåker outlet kan jag tänka mig. 5kr ungefär. Men sedan 40-60 för 20 den är för mig det bästa i känsla och i pris. Håkan

Anonym sa...

Har testet flere forskjellige i en tid, og har kommet til at LINDEX favorit 15 den (sunbrown) og H&M tights 20 den (tan) 2-pack er de som holder lengst (kjøp de som er made in italy og ikke fra turky).
Sett i forhold til prisen er dette bra strømpebukser. De holder selv etter flere vask.
Lindex har tåforsterking og holder fint i støvler. I tillegg er disse utrolig gode å ha på. Strømpedelen er veldig tynn og føles nesten som riktige nylonstrømper - herlige!!!

C sa...

Hååler helt med! Lindex har bra strumpbyxor till rimliga priser.

Anonym sa...

Absolut Lindex 20 den är alldeles utmärkt bra./Håkan

nylon sa...

Hej.
Ja man får nog vad man betalar för.
Jag behöver använda strumpbyxor pågrund av en skada i låret och har prövat mig fram till wolford.
Om det är någon som vet andra märken av lättare stödstrumpbyxor som är billigare får ni gärna tipsa.
Började använda strumpbyxor för ca ett halvår sedan.
Måste säga att man får en skön känsla av strumporna.
Ha det gott.

LM sa...

Lindex har stödstrumpor för ca 70-80 kr tror jag. Jag köpte 2 par för någon vecka sedan och jag la inte priset på minnet eftersom jag köpte lite annat när jag ändå var inne i min favorit kedja vad gäller kläder. Dessa finns i olika kraftigt stöd (support).

nylon sa...

Hej igen.
Tack för tipset. Får väl smyga in på Lindex snart då. Någon som vet bra butik i Göteborg?
Känns lite pinsamt att som man handla damstrumpor.
Ha det gott.

Anonym sa...

Hej. jag lovar det är ingen som bryr sig om du som man köper strumpbyxor. Det är bättre att du säger att det är du som ska ha dem för då kan de hjälpa dig och ge råd - jag lovar att det funkar bra.

MVH
Håkan

Kubisten sa...

Tester av billiga strumpbyxor är ju intressant, när något institut testar vinner ofta någon av de billigare. Om jag köper billiga strumpbyxor så kraschar de alltid på något sätt, som jag kan koppla ihop med lägre kvalitet. De billigare strumpbyxor jag har haft behållning av har kostat omkring 60 kr. Ett sådant exempel är Kunert Opaque 40, enastående hållbarhet, fina och sköna. Lägre pris har inte jag haft någon framgång med.

Henri sa...

Det sitter väl mycket i det egna huvudet, det här med att känna blygsel inför att köpa damstrumpor över disk, när man är man. Naturligtvis borde vi tänka så fritt så att det inte stoppar oss. Men vissa av oss drar storlekar som kan vara lättare att hitta på nätet, utan övervikt, är man över 180 cm så krävs lite längre strumpbyxor.

Kubisten sa...

Nylon! Vilka Wolfordstrumpbyxor har du provat? Med stöd då tar jag för givet? Själv har utmärkta erfarenheter av Wolford med stöd men visst kostar de, Solidea har seriösa stödstrumpor, i större storlekar. Lavendel Medi har just nu modellen Venere för 95 kr. Storleken XXL är slut men XL och mindre finns. Det är rea, de kostar betydligt mer. Men de är 70 denier, Venere ska finnas i 30 denier också.

Anonym sa...

Både Lindex och Kapphal är bra passform till bra pris.

Lukas