tisdag 19 februari 2013

Pierre Robert

Har idag provat Pierre Robert s semi shiny 20 den för andra dagen. Färgen kallar dom för "Caramel" är är en beige färg i naturlig naturton. Finns även i svart, och strumpbyxorna finns i storlekarna 36-40 och 42-46. Strumpbyxan är gjord i 85% polyamid, 13% elastan och 2% bomull. Bomullen finns i en lite grenkil. Vet inte om det är tänkt att kunna dom utan trosor, men det är det väl ingen vettig kvinna som vill ha. Byxdelen är hur som helst förstärk med en rejäl grenförstärkning men är utan särskilt förstärkt byxdel. Det finns inte heller häl eller tåförstärkning vilket gör strumpbyxan lämplig till skor med öppen tå, eller kort kjol för den delen. Knappast aktuellt så här år men ändå :) Jag köpte don för 49kronor paret och strumpbyxan känns verkligen rejäl och lyxig vid öppnandet av förpackningen. Påtagningen var dock till en början lite stel och det kändes att tyget inte var så följsamt. Men väl på satt som riktigt bra. En rejäl byxresår gjorde inte passformen sämre. Under dagen drog dom sig nedåt en bit och jag fick dra upp dom vid några tillfällen. Dock inte i grenen utan mer i benen. Men jag upptäckte inget som helst slitage och det är på det hela taget en skön strumpyxa att ha på sig. Märktes nästan inte alls att jag hade strumpbyxor på mig och känslan är att dom är mycket tunnare än dom är. Men semi shiny vet jag väl inte riktigt om dom är. Mer matta! Efter bara en tvätt så är det svårt att säga något om långre hållbarhet men hittils är det inga problem. Får se hur de är efter flera tvättar.

20 kommentarer:

LM sa...

Jag har alltid mina strumpbyxor under trosorna och då gillar jag när det är en grenkil av bomull i strumpbyxorna. Jag tycker att det är mycket skönare eftersom trosorna hindrar eventuella nerkasningar av strumpbyxorna.

Anonym sa...

Får jag säga mitt så tycker jag,,,,svarta eller gråa strumpbyxor med fotförstäkning,eller vilken färg som helst,hur sexigt som helst...
Kvinnligt!

Anonym sa...

Hej C,
får vi skicka ett prov på strumpbyxor till dig?
Har du en mail som vi kan nå dig på?
Mvh
Lisa

Strømpebukser sa...

Det er nok mange som er uten truse under strømpebukse, tror du ikke;)?

Anonym sa...

Hej C. Jag är gift kille , bor i Stockholm
Och jag också gillar tights , strumpbyxor eller leggins, normal kläder

Anonym sa...

Hej!
Är det någon som har tips på stödstrumpbyxor, tunna som går att ha nu i vår. Är man som gjort åderbråcksoperation så behöver stöd. Men har även kommit på att strumpbyxor är otroligt skönt.
Tacksam för tips.

Bengt i Uppsala sa...

Nu när våren står och stampar vid dörren kan vi killar passa på att testa hur det känns att vissa upp sig lite mer offentligt.
Genom att gå och prova shorts i klädes affärer med strumpbyxorna på sig.
Man ber personalen om hjälp med olika storlekar,och så står man där med sina vackra nylonkläda ben. Ett steg i rätt riktning mot mer acceptans av män i strumpbyxor. Har bara sett positiva reaktioner än så länge.

Bjerre666 sa...

Det var någon som undrade vad man gör med ett par som har gått sönder. Jag brukar klippa av det ben som är trasigt, och spara resten, sen om ett annat lika par går sönder klipper java det oxå, vips har man ett helt par igen, dock med dubbel bakdel.

Anonym sa...

Ja det är klart att man kan fixa ock klippa strumpbyxor på x-an och tvärsan. Men dom slits ju lika på båda benen och går sönder relativt samtidigt i alla fall. jag byter alltid vid minsta reva och i slutändan så skiljer sig inte detta från att krångla till det. Sedan kan man ju ha höfthållare också. men jag ser samma sak där. Börjar en strumpa att krackelera så är det inte långt kvar till nästa så över tiden så spelar det alltså ingen roll alls och jag det med en erfarenhet att jag har höfthållare eller strumpbyxor dagligen.

Anonym sa...

Hej om du har prov ett strumpbyxor får män jag vill också min gmail
killenovak@gmail.com

Anonym sa...

Hej igen. Har provat Pierre Roberts Semi Chiny 20 den och det var som du sa, jättebehagliga att ha på. Känns nästan inte att man har dem på förutom den sköna känslan av nylonet över huden. Åker inte ner som många andra märken. Kanske har man hittat favorit strumporna nu. Till er alla rekommenderar jag dessa och njut vare sig du är man eller kvinna.

Anonym sa...

intressant ska prova märket

mats mannström sa...

ja det är skönt att avända strumbyxor och det ser så bra ut med en minikjol.jag älskar att gå runt i klänningar och emellanåt bh och trosor med stumbyxorna..helst skulle jag bara använda sådana kläder och sluta använa vanliga mens kläder.

Anonym sa...

Javisst men jag har just nu och senast använt OROBLU. I marknaden av de härligt och starkaste i det prissegmentet.

Anonym sa...

Hej det var jag som prövat Pierre Roberts Semi Chiny 20 den och tyckte dessa var underbara.
Undrar nu om glans och tjocklek på Oroblu strumpan.
Jag föredrar glansiga strumpor då de ej åker ner om de används innanför jeans eller arbetsbyxor. Dessa glider lättare mot byxorna. Bara som ett tips.

Anonym sa...

Hej var i Stockholm är affär eller butik om jag vill köpa herr strumpbyxor eller tights

ptrmidera@gmail.com

Anonym sa...

Bra jag ska pröva märket men just nu har jag OROBLU Magie 20, Brilliant på mig. Helt härliga och verkar hålla bra. Tack för bra sida med sådan info.

Anonym sa...

Tack för tipset. Sitter jättebra på mig som är långbent. Har verkligen letat efter det.

Legnology sa...

Skulle vara jättekul om du ville prova Legnology's 25 denier tights med lätt kompression. Vi är ett helt nytt Svenskt märke, med fokus på kvalité, komfort och miljö.
Vänligen Anna, Legnology.

Anonym sa...

Kul att det kommer den här typen av märken nära oss. Javisst det ska jag göra och prova strumpbyxan som ni har. Återkommer med kommentarer etc.