torsdag 26 juni 2008

Samma som igår

Idag blev det ett likadant par som igår. Det kändes liksom rätt i morse, sköna som dom var. Det är också lite speciellt att ta fram ett par nya strumpbyxor ur förpackningen, sträcka ut dom och trä på ett ben i taget över nyrakade ben. Nyrakade? Nåja, men tillräckligt rakade i alla fall. Men rakade ben är ett krav för mig, för håriga ben under strumpbyxor är varken skönt eller snyggt. Såg förresten en kvinna som väntade på bussen i våras. Hon hade mörka håriga ben typ som en machokille på en badstrand, under sina tunna beiga nylonstrumpor. Det såg riktigt otrevligt ut. Hade hon ingen självkänsla alls människan?
Tvätten gick förresten bra. Strumpbyxorna torkade snabbt och jag kunde i morse rulla ihop dom och lägga dom i lådan. Det riktiga testet kopmmer väl när jag tar på dom nästa gång, och ser om ett par strumpbyxor för 3:30 kr håller passformen efter en tvätt.
Nu kommer jag att ta sommarlov från bloggen ett tag. Sommaren är ju tyvärr inga strumpbyxtider direkt. Det går oftast att att ha strumpbyxor juni månad ut, men under juli och början av augusti brukar det vara för varmt :-( Men det kommer ju en höst. Strumpbyxans favoritårstid...

Inga kommentarer: