söndag 8 maj 2011

Leglook

Nu har jag hittat ännu ett företag som säljer strumpbyxor på nätet med god kvalitet. Det är företaget Leglook som har massor med olika häftiga färger och toner som bara blir ett måste i strumpbyxlådan. På bilden är deras beiga strumpbyxor 20 den som jag kommer att införskaffa snarast. På deras hemsida www.leglook.com står det att läsa följande om den strumpbyxan:

"Snygg klassisk strumpbyxa av hög kvalité. Förstärkt i tå och höft. Den tunna strumpbyxan får benen att se snygga ut och är en klassiker som passar till både fest och vardags. Uppsättningen i strumplådan är inte komplett om man inte har ett par av dessa. 20 Denim. Material: 87% polyamid, 13% elastan."

Visserligen kostar dom 85 kr paret, men det måste ju prövas och se om det är värt pengarna. Tål således helt klart en närmare granskning. Få lov att återkomma med ett yttrande.

Idag har det ju varit solsken och varmt ute så när det var dags att åka in till stan och shoppa lite så blev det en ljusgrå kjol med beiga 15 den strumpbyxor från La Mote. Skönt, bekvämt och inte alltför varmt. Det blev inga nya strumpbyxor idag, men köpte mig en fin sommarklänning i alla fall.

Inga kommentarer: